Disclaimer

Disclaimer
In deze disclaimer wordt verstaan onder:
de eigenaar: de eigenaar van de website;
gebruik(en): alle denkbare handelingen;
u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

1. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

2. De inhoud is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

6. Deze website heeft geen banden met Apple. Deze website heeft geen auteursrecht op grafische materialen op deze website, ook niet op de merknamen en produkten die middels deze site gecommuniceerd worden. Louter op de tekstuele inhoud heeft auteursrecht betrekking. Logo’s en de merk- en productnamen Apple, iPhone, iPad, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.

7. Wij verkopen zelf geen iPhones, abonnementen en accessoires. Voor de inhoud van deze website kunnen wij dan ook niet aansprakelijk gesteld worden. Wij kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden voor het handelen en nalaten van de op deze website vermelde aanbieders. Je koopt de iPhone 5 en of accessoires bij de aanbieders, niet op iphone-5s-abonnement.nl

Vragen en of opmerkingen? Vul het onderstaande formulier in.